fbpx
Stiri/Tendinte

50+ Modele drăguțe de unghii scurte 2019

Manichiura cu unghii scurte este alegerea perfecta pentru orice eveniment. Este cea mai simpla metoda si foarte ușoară de a avea unghiile elegante.

Unghiile roșii sunt clasice, și suntem constienti cu totii, nimic nu o sa le poata intrece. Cu toate acestea, pentru a preveni aspectul unghiilor prea casual, puteți adăuga banda de striping și trageți o linie subțire. Acesta vă va face unghiile incitante și răcoritoare pentru vară

Toate nuanțele pastel au fost atât de elegante în ultimii doi ani, tocmai de aceea, nu este o surpriza sa le poti purta si acum pe unghiile tale.

Galben, portocaliu și violet – toate nuanțele apusului, culorile funky sunt o soluție în această vară. Culorile netede care se purtau în anii ’60 și ’70 merg foarte bine cu unghiile scurte. Uită-te la gama de furnizori și fi inspirata pentru o vară plină de culoare!

Nu putem decide dacă ar arăta mai bine lucios sau mat. Cu toate acestea, dacă optați pentru o versiune mată, nu veți face o greșeală.

Asigurați-vă că aveți o manichiură ideală în ziua nunții, astfel încât să vă puteți bucura, fiind admirata de unghiile si mainile frumoase pe care le aveti.

Ți-ai imaginat vreodată că unghiile tale sunt ca și cum te uiți la reflexia apei din piscină? Dacă ai dubii pentru alegerea acestui design, ei bine, afla acum ca gresesti! Cheia este să porti acest model de unghii de fiecare dată când mergi la piscină, înțelegeți?

Ele pot arata chiar foarte sexy!

Fiți mai creativi în alegerea culorilor, astfel încât să obtineti unghia perfecta, puteti alege un exemplu din cele aflate aici.

Lasă un răspuns

IGIENA PERSONALĂ
Prin igienă personală ne referim la îngrijirea corpului nostru. O bună igienă personală are un rol important în prevenirea bolilor și a infecțiilor. Purtati haine de lucru curate în fiecare zi. Spălați-va și dezinfectați-vă în mod regulat mâinile. O greșeală pe care mulți o fac: păstrați gura închisă în timp ce tusiti sau strănutati. Învățați-vă să vă întoarceți și să tusiti în cavitatea cotului.

Spălarea mâinilor cu apă și dezinfectarea săpunului de mână este un început bun pentru tratamentul dumneavoastră și un mic efort. Igiena igienei este un mijloc important de reducere a contaminării altora. ”