fbpx
50+ Modele drăguțe de unghii scurte anul acesta 1 House of Manicure
Stiri/Tendinte

50+ Modele drăguțe de unghii scurte anul acesta

Manichiura cu unghii scurte, alegerea perfecta pentru orice eveniment. Este cea mai simpla metoda si foarte ușoară de a avea unghiile elegante.

Unghiile roșii sunt clasice și suntem constienti cu totii, nimic nu o sa le poata intrece.

Cu toate acestea, pentru a preveni aspectul unghiilor prea casual, puteți adăuga banda de striping și trageți o linie subțire. Acesta vă va face unghiile incitante și răcoritoare pentru vară.

 

Toate nuanțele pastel au fost atât de elegante în ultimii doi ani, tocmai de aceea, nu este o surpriza sa le poti purta si acum pe unghiile tale.

Galben, portocaliu și violet – toate nuanțele apusului, culorile funky sunt o soluție în această vară. Culorile netede care se purtau în anii ’60 și ’70 merg foarte bine cu unghiile scurte. Uită-te la gama de furnizori și fi inspirata pentru o vară plină de culoare!

Nu putem decide dacă ar arăta mai bine lucios sau mat. Cu toate acestea, dacă optați pentru o versiune mată, nu veți face o greșeală.

Asigurați-vă că aveți o manichiură ideală în ziua nunții(vezi aici), astfel încât să vă puteți bucura, fiind admirata de unghiile si mainile frumoase pe care le aveti.

Ți-ai imaginat vreodată că unghiile tale sunt ca și cum te-ai uita la reflexia apei din piscină?

Dacă ai dubii pentru alegerea acestui design, ei bine, afla acum, gresesti!

Cheia este să porti acest model de unghii de fiecare dată când mergi la piscină, înțelegeți?

 Pot arata chiar foarte sexy!

Fiți mai creativi în alegerea culorilor, astfel încât să obtineti stilul perfect, puteti alege un exemplu din cele aflate aici.

Lasă un răspuns