fbpx
Stiri,  Tendinte

CE SPUNE FORMA UNGHIILOR DESPRE PERSONALITATE

 

  • Vizualizat de 790 ori

În salonul dvs. oamenii vin cu tot felul de forme diferite de unghii . Unele persoane au forma unghiilor pătrate, ovale sau alte forme de migdale, alune, etc.. Stiați că forma unghiilor poate spune cate ceva despre personalitatea acestora?

astratex.ro

UNGHII OVALE

Unghia ovala este o formă clasică și este adesea văzută ca forma ideală a unghiilor. Dacă sunteți binecuvântați cu acest tip de unghie, atunci sunteți cunoscuți ca o persoană stabilă, cinstită, artistică, romantică, loială și care sunt un prieten de încredere. Pentru că nu vă faceți griji atât de repede, puteți fi, de asemenea, oarecum laconic. Oamenii cu această formă de unghii sunt adesea foarte plăcuți.

astratex.ro

UNGHII PATRATE

Unghiile patrate și în același timp scurte sunt mai puțin frecvente. Reprezinta, o personalitate critică și precisă. Mai mult decat atat, persoanele cu această formă de unghii pot fi agitate și suspecte. Pe de altă parte, acești oameni par a fi, de regulă, simpatici, capabili să se adapteze bine și să lucreze într-un grup sau o echipă. Adesea, le face o deosebita placere să aibe oameni in jurul lor, deoarece preferă să nu fie singuri.

UNGHII PĂTRAT OVALE

Unghiile pătrate indică o dispoziție practică și aptitudini analitice excelente. Acești proprietari de unghii sunt adesea interesați de succesul material. Alte caracteristici care aparțin persoanelor cu unghiile pătrate sunt: calme, inteligente și nu ușor de supărat. Persoanele cu astfel de unghii au adesea obiceiuri fixe, un respect mare pentru legi, sunt practice, cu greu pot ierta, au o gândire ordonată și logică. Sunt persoane cu foarte mare rabdare, dar pot fi si foarte încăpățânați. Insă ei au nevoie de o îngrijire bună a aspectului lor.


UNGHII BALERINA

Forma balerina pare să aibă forma unei flăcări: o bază îngustă care se extinde în sus. Caracteristicile acestor persoane, sunt: ​​ușor nervoase, încăpățânate, se supara foarte usor și oarecum retrase. Aveți mult curaj și o imaginație foarte mare, sunteti o persoana romantica. Puteți fi adesea exuberanta și aveți o mare dragoste de frumusețe. Acest lucru se poate exprima prin simpla aparitie a dvs., dar și în arta pe care o iubiți, lucruri din mediul dvs. (de exemplu, designul casei dvs.) sau muzică specială pe care o preferați.

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

UNGHII STILETTO

Unghiile lungi, înguste mai lungi decât largi . Deoarece aceste unghii au doar o suprafață mică, acest lucru poate indica un interes limitat. Puteți fi, de asemenea, fierbinte cu unghiile lungi si înguste. O unghie lunga, indică o personalitate dezvoltată, care poate avea tendința de oboseală și nervozitate. Dacă aveți un vârf ascuțit în afară de unghiile lungi și înguste, atunci sunteți o persoana sensibila. Dacă unghiile sunt groase și inconvoiate, puteți fi scoasa din acest context!

UNGHII MIGDALA

Dacă aveți această formă de unghii, sunteți critici și aveți un sentiment ironic de umor. Uneori această formă de unghii poate indica o sănătate și o tensionare mai precara. Sunteți o persoana creativa, întotdeauna ocupați și cu un talent organizațional deosebit. Dacă aveti un loc de muncă unde puteți face uz de aceste caracteristici, veți fi priviti în cel mai bun mod. Lucrările de birou sunt, prin urmare, mai puțin rezervate pentru dvs. Unii oameni cu acest tip de unghii sunt foarte sensibili și se bucură de independență.

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *