fbpx
Stiri/Tendinte

Ce stil de manichiură este potrivit pentru tine atunci cand esti mireasa?

  • Vizualizat de 3015 ori

Folosește-ți tema nunții pentru a-ți alege manichiura.

Deși pentru unii, o manichiură este o parte standard a rutinei lor de îngrijire, multe femei nu își petrec timpul îngrijorate de unghiile lor.

De cele mai multe ori după ce s-au casatorit devin mai interesate de acest aspect, atunci când atât de mulți oameni – prieteni, familie, chiar străini – sunt concentrați pe mâinile tale.

Menținerea unghiilor ingrijite pe parcursul unei casnici poate fi nerealistă, dar chiar și cea mai putin interesata mireasă, va investi probabil într-o manichiură pentru ziua nunții sale.

A existat o perioadă cand femeile aveau opțiuni foarte limitate în ceea ce privește lacurile de unghii, acum, cu popularitatea si diversitatea modelelor de unghii, miresele pot avea aproape orice aspect imaginabil.

Desigur, o multitudine de opțiuni pot fi copleșitoare, motiv pentru care considerăm că este util să vă adaptați manichiura la stilul general al nunții voastre

Vezi mai jos sugestiile noastre:

Clasic: 

Miresele care iubesc un stil atemporal cel mai probabil tind să se potrivească cu un aspect placut, tradițional, cum ar fi o Manichiură franceză sau o culoare blush palidă. 

Uneori va fi inclus si un sclipici, atât timp cât este subtil. Încercați „ touch of glitter ”, sau o nuanță  roz de la HoM.  

Modern: 

Tendința acestor unghii pare să fie calea de ieșire.

Unghiile elegante în formă de migdale, cu o culoare bogată, își au momentul, cu diferite texturi, precum mat și sclipici.

Pentru un aspect strălucitor, luați în considerare Acest moment magic   – o semipermanenta cu sclipici de la House of Manicure .

Rustic:

 Nuanțele neutre și unghiile mai scurte vor completa perfect sentimentul relaxat al unei nunți rustice. 

Detaliile din dantelă vă pot ajuta unghiile să se simtă în continuare fanteziste și feminine, fără a se ciocni cu vibrația generală a zilei. Incognito  umbra de Dior este perfect neutru și a pus in evidenta.   

Glamour:

 Aceste tipuri de nunți sunt acolo unde strălucesc cu o semipermanenta metalică – literalmente! 

Este posibil ca unghiile să fie purtate mult timp sau să fie sporite cu acrilice de înaltă calitate. 

În locul scânteilor, un roșu clasic ar putea fi folosit pentru miresele cu un stil glam care se apleacă spre Old Hollywood

Pentru a obține acest aspect, luați în considerare Poison Apple   pentru un roșu dulce de mere rosii.

Ceva Albastru:

Probabil ați auzit despre tradiția nupțialului Ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat, ceva albastru.

Vechiul și noul obiect pe care mireasa îl poartă reprezintă viața pe care o lasă în urmă și noua viață pe care o va începe cu partenerul ei.

Elementul împrumutat reprezintă toți prietenii și familia din jurul lor.

Culoarea albastră reprezintă loialitatea și puritatea.

Ca stilist de unghii poți face ceva cu asta!

De exemplu, încorporați diferite nuanțe de albastru în unghii sau dați unghiilor o atingere finală cu un design albastru.    

 Boho-Chic: 

Există câteva rute diferite pe care o mireasă boemă le poate alege. 

Culorile strălucitoare care se potrivesc cu florile din buchetul tau, sunt întotdeauna alegere plăcută, dar tonurile de gradina care reflectă natura fac aluzie în mod similar stilului tău.

Unele mirese pot merge chiar și cu o manichiură ombră  pentru a combina aceste look-uri! Bruton Mews” de  la HoM.  este un verde de pădure care se va amesteca frumos cu verdeața care înconjoară sărbătoarea ta.

Aveți sfaturi utile pentru manichiura de nunta? Suntem curiosi!

Lasă un răspuns

IGIENA PERSONALĂ
Prin igienă personală ne referim la îngrijirea corpului nostru. O bună igienă personală are un rol important în prevenirea bolilor și a infecțiilor. Purtati haine de lucru curate în fiecare zi. Spălați-va și dezinfectați-vă în mod regulat mâinile. O greșeală pe care mulți o fac: păstrați gura închisă în timp ce tusiti sau strănutati. Învățați-vă să vă întoarceți și să tusiti în cavitatea cotului.

Spălarea mâinilor cu apă și dezinfectarea săpunului de mână este un început bun pentru tratamentul dumneavoastră și un mic efort. Igiena igienei este un mijloc important de reducere a contaminării altora. ”