fbpx
Vă mulțumesc că ați vizitat House of Manicure®! Inainte de introducere…   Buna,eu sunt Rox *.
Roxana Ivan 1 House of Manicure
Roxana Ivan​
Antreprenor

Frumusețea și spiritul antreprenorial, o mare parte din ceea ce fac si ce sunt. Acum că știți despre afacerea mea, să ne cunoaștem un pic mai bine. Iată un rezumat:

Sunt mama, sotie si antreprenor.

M-am nascut si locuiesc in Bucuresti. Totul a inceput mai exact in urma cu 25 de ani, atunci m-am hotarat sa urmez cursurile Scolii de Arte si Meserii, intamplator am ales sa fac asta. Aici aveam sa-mi dau seama ca mi-am gasit adevarata mea chemare. A urmat apoi vremea in care cunostintele mele sa le pun in practica, alaturi de oameni frumosi si profesionisti. In tot acest timp am ramas concentrata pe ingrijirea naturala a unghiilor, astfel am dezvoltat o pasiune pentru imbunatatirea experientei mele. Pe masura ce activitatea mea a inceput sa creasca, mi-am dat seama ca nimic nu este evident, am decis ca vreau sa fac ceva cu tot ce am invatat. Vreau sa impartasesc si sa transmit toate lectiile valoroase pe care le-am avut si toata experienta pe care am castigat-o, astfel incat si alti intreprinzatori de infrumusetare cu ambitie sa isi poata indeplini visele. Stiu multe modalitati nu numai din carti sau din programele de studiu, ci pentru ca le-am parcurs singura, Am muncit si muncesc foarte mult si de asemenea ma asigur ca invat continuu. Cunostintele pe care le am si vreau sa le impartasesc sunt cuprinzatoare. Recent in 2014 am deschis prima casa de manichiura, locul in care diversitatea, clasa si performanta sunt cheia. Cred ca educatia este unul din cele mai bune instrumente de ingrijire a unghiilor. Dacă iubiți lucrurile frumoase si sanatoase, atunci: sunteți bine veniti in casa noastra!

„ASIGURAȚI-VĂ CĂ ALEGERILE PE CARE LE FACEȚI SUNT ÎN CONCORDANȚĂ CU CEEA CE DORIȚI SĂ OBȚINEȚI.”

Dacă sunteți în căutarea uei colaborari anunț, mergeți aici: office@houseofmanicure.com 

Meritati doar cea mai placuta experienta, de la inceput la sfatsit.

Deci, acum că deja ne-am cunoscut, nu uitați să ne urmați pe social media(puteți găsi legăturile in partea de sus a paginii pe dreapta) și să vă abonați, astfel încât să nu pierdeți niciodată vre-o postare.

Există un link de feed RSS printre link-urile sociale și există, de asemenea, o casetă pentru abonarea prin e-mail în meniul din dreapta, astfel încât să puteți obține e-mailurii pentru a vă anunța când am postat (nu vă faceți griji, nu vă voi inunda inbox-ul !)

Sper că vă place să citiți blogul meu!